award dan tag dari ATA

June 17, 2010

perlu ke aku jawab tag ini??

cam malas je…..

pasal rasa cam tak layak lansung nak terima award Top Blogger…

korang tahu kan aku ni baru je berjinak-jinak dengan blog….

tapi…

nak buat macam mana kan….

orang dah bagi…kita ambik je la…

sombong-sombong nanti tak de orang nak buat kawan baru tahu…

sedey….

ini first award aku dapat…

dan aku kena jawab tag….

banyak tu soalan yang dia bagi….

mati aku….

————–

adakah anda rasa HOT??

tak sama sekali…kerana aku ni bukannya ada buat pape pun…hehe,blog pun baru je start nak kenal….

upload wallpaper PC/laptop yang anda gunakan sekarang

cerita pasal gambar di atas….??

ini header blog undo dan aku gunakan untuk wallpaper CQ40 aku….tema black n white kerana aku memang suka tema cam ni….tengok la kat blog undo ni,hampir 90% black n white….

kali terakhir makan pizza

tak sure…lebih kurang setahun yang lepas time duk kat matrik….itupun makan time outing ngan kawan-kawan….

lagu terakhir anda dengar

Wawin’ Flag

apa yang anda lakukan selain selesaikan tag ini??

online my Justice Ranger on Facebook

selain dipanggil nama sendiri,anda dipanggil nama apa??

terus terang aku cakap,sejak kecik sampai aku besar nama aku yang selalu dipanggil tak pernah berubah iaitu Allen…pelik bukan…padahal nama sebenar aku bukan main lagi smart….mungkin ada rahsia di sebalik satu kisah tu…tak moo la bagitau lg….hehe…

tag 5 orang

Iqbal Syarie

Syaza Nasrin

Nur Sarah

Syuhada

Farid

siapa orang no.1??

blogger yang bagus bangat….suka sangat masuk dalam blog Iqbal dan baca entri…fuhh,memang lain dari blog-blog biasa….entri terbaru dia pasal ajaran sesat tu memang mengancam..teringin jugak nak buat entri macam tu,tapi tak mampu la…ilmu aku punya la ciput….hehe..

katakan sesuatu pada orang no.5

Bro.Farid memang power…blog dia kalu nak compare dengan blog undo memang cam langit dengan bumi kot….tengok la follower dia berapa ratus….caya la Bro.Farid…memang ada life…

No.3 ada hubungan sape dengan sape??

tak sure la..nanti kan kalu aku main letak tak pasal-pasal kena marah dengan tuan badan….tapi harap Nur Sarah berbahagia dengan pilihan hati dia…kalu tak de lagi,kira ayat ni untuk “future” la…jangan marah ek….

bagaimana pula dengan orang No.2??

same la dengan Nur Sarah….harap aku boleh jadi kawan korang….dan ajar aku sebagai newbie dalam dunia blog ni….umur dia pun baru 13 tahun….dan comel….betul kan??kalu tak caye sila tengok gambar dalam blog dia….

kata-kata cinta dengan orang No.4

boleh ke??kang tak pasal-pasal aku kena lempang dengan dia…pasal tetiba nak confess…hehe..tapi dia ni blogger yang kiut miut…mesti ramai yang berkenan kat dia ni….anyway,aku memang sudah jatuh cinta sama blog dia…pasal aku suka entri dia yang simple gitu….

berikan 5 fakta tentang orang yang anda TAG

catchy

smart & comel

simple

entri yang bermakna

aku suka pada diaorang

—————

tadaaa!!!

dah siap jawab semuanya….

dan secara rasminya award Top Blogger tu jadi milik undo….hehe…

trimas buat ATA pasal susah-susah tag blog undo….

tak sangka ek ada jugak orang pandang blog newbie ini….

buat kengkawan yang telah di”TAG” itu,harap sudi-sudi la mengambil award dan menjawab tag itu ok….

harap sangat undo boleh jadi kawan maya korang….dan belajar tip-tip nak jadi macam korang…popular n pandai buat entri…..mungkin ini sebagai tanda persahabatan kita….

untuk ATA,jom kita usha blog Time To Change

p/s:aku tak boleh jadi follower korang pasal aku pakai hotmail…aku xde akaun gmail….ada sape-sape boleh tolong???

Advertisements

5 Responses to “award dan tag dari ATA”

  1. syaza said

    ehh. x ade la comel, allen.

    nak kawan? jomm. hehe. add la facebook saya.

    terima kasih byk2 yee.

  2. syah said

    wah tahniah2..

  3. wah..allen!kamu silent reader saya ke?sbb rasanya kamu tak tnggalkan jejak di blog saya,jd mmg saya mintak maaf sgt2 sbb lmbat utk trace blog kamu ni.

    siyesly,blog kamu sempoi!cantik..kemas!

    Apapun,terima kasih banyak2…nanti sy ambil.sbb skrg laptop saya rosak~huhu..salam persaudaraan~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: